Side Hill 2 penthouse.

Dit penthouse is gelegen op het prachtige complex Side Hill II in de heuvels van het district Side Kemer. Het penthouse is geschikt voor maximaal 6 personen.

Deze ruime vakantiewoning heeft 2 verdiepingen en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers en verschillende balkons met uitzicht op het zwembad. Het huis is voorzien van alle moderne gemakken zoals een wasmachine,TV en air conditioning. Er is ook een ruim eigen dakterras.

Het complex biedt u verschillende faciliteiten, waaronder een groot buitenzwembad, fitnessruimte en sauna. Het restaurant is ook geopend in het zomerseizoen en er is 24/7 bewaking.

De hoofdstraat leidt u naar het levendige centrum. Restaurants en bars bevinden zich in de directe omgeving. Het prachtige zandstrand (East Beach) is slechts 15 minuten te voet of 10 minuten per fiets. Het is mogelijk om gratis gebruik te maken van een pendelbus naar het strand.

Locatie en omgeving

Side Hill II is gelegen in de heuvels van de wijk genaamd Kemer.

De hoofdstraat leidt direct u naar het levendige centrum. Restaurants en bars bevinden zich in de directe omgeving en het strand ligt op slechts 15 minuten loopafstand. Ook kunt u gebruik maken van gratis strand shuttle.

Het antieke centrum van Side ligt op ca. 15 wandelminuten.

De dolmus (gezamenlijke taxi) brengt u naar Manavgat of een andere wijk in Side.

Prijs per appartement vanaf: € 395,00 per week.

Voor meer informatie en beschikbaarheid stuur ons een mail.