Golfen Belek

Bent u een golf liefhebber?

Vanuit al onze vakantiewoningen in Side is Belek goed te bereiken. Belek wordt ook wel het golfparadijs van Europa genoemd.

Golfen in Belek, is golfen in de natuur. De prachtige golfbanen van Belek liggen in de pijnboombossen die aan het strand liggen. Door een constante watertoevoer vanuit het Taurusgebergte blijven de golfbanen het hele jaar door mooi groen en golft u in een wonderschone natuur. Door het aangename klimaat kunt u hier ook in de wintermaanden heerlijk golfen.

In Belek liggen maar liefst 16 golfbanen in een straal van ca. 10 km. Dit zijn niet de minste banen, want een aantal banen dienen als PGA baan, waar grote toernooien worden gehouden, zoals laatst het Turkisch Airlines Open met bekende golfers. Alle golfbanen zijn mooi, uitdagend, hebben super mooie fairways en ieder heeft zijn eigen karakter. Het leuke van sommige banen in Belek, is dat ze zijn ontworpen door een bekende golfer. Zo heb je de Montgomerie-Course, de Nick Faldo, en zo zijn er nog een paar.

Lykia World Golf :

Een prachtige 18 holes golfbaan direct aan zee. De golfbaan ligt het dichtst bij Side slechts op 35 minuten rij afstand. Er is ook een prachtige driving range en chip en put gedeelte. U kunt heerlijk lunchen in het mooie restaurant. Lykia biedt u de mogelijkheid om de clubs te huren.

Echt een aanrader voor een dagje golf.

Website: http://www.lykiaworldantalya.com/golf/ 

Carya Golfclub :

Welbekend onder golfers, Peter Thomson, heeft deze prachtige 18 holes golfbaan ontworpen. Veel pijnbomen en eucalyptusbomen in een prachtige omgeving. Het geweldige clubhuis biedt ook een fantastische keuken. U kunt zelfs s’avonds golfen omdat de eerste 9 holes verlicht zijn. Ook een bijzondere ervaring!

Website: http://www.caryagolf.com/en/home/

Antalya Golfclub: http://www.agc.com.tr/

Montgomery Maxroyal: http://www.montgomeriemaxxroyal.com/

National Golfclub: http://nationalturkey.com/en/home/